ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ

 

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

 

 

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ
Για την επισκευη των εγκεφαλων καθαριστε καλα τα εξαρτηματα προς αποστολη για τυχον χωματα υγρα και σκονη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ IMMOBILIZER
Α)-Για την επισκευη του immobilizer σε οχηματα Mercedes Benz για ACTROS, ATEGO AXOR, VARIO, και BUSES μαζι με τον εγκεφαλο ecu MR (pld) αποστειλατε και ενα τουλαχιστον κλειδι.
-Για εργασιες IMMO OFF απενεργοποιηση IMMOBILIZER των παραπανω οχηματων μαζι με τον εγκεφαλο ecu MR (pld) αποστειλατε και τον εγκεφαλο FR χωρις κλειδια.
Β)-Για την επισκευη του immobilizer σε οχηματα SPRINTER I 208D, 210D, 212D, 308D,310, 312D, 408D,410D ,412D, W904 Μαζι με τον εγκεφαλο EDC αποστειλατε και τον εγκεφαλο WSP καθως και ενα κλειδι τουλαχιστον αν υπαρχει.
-Για εργασιες IMMO OFF απενεργοποιηση IMMOBILIZER των παραπανω οχηματων αποστειλατε μονο τον εγκεφαλο ecu EDC .
Γ)-Για την επισκευη του immobilizer σε οχηματα SPRINTER II-VITO I, W903-W638, Μαζι με τον εγκεφαλο CDI αποστειλατε και τον εγκεφαλο WSP καθως και ενα κλειδι τουλαχιστον αν υπαρχει.
-Για εργασιες IMMO OFF απενεργοποιηση IMMOBILIZER των παραπανω οχηματων αποστειλατε μονο τον εγκεφαλο ecu CDI.
Δ)-Για την επισκευη του immobilizer σε οχηματα SPRINTER IIΙ-VITO IΙ- VIANO, W906-W639 Μαζι με τον εγκεφαλο CDI αποστειλατε και τον εγκεφαλο EZS καθως τον εγκεφαλο ELV και ενα κλειδι τουλαχιστον αν υπαρχει.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ RENEW ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ.
Για την επαναφορα στην εργοστασιακη ρυθμιση του IMMOBILIZER σε οποιονδηποτε εγκεφαλο κινητηρα MERCEDES BENZ σε περιπτωση τοποθετησης μεταχειρισμενου, αποστειλατε μονο τον εγκεφαλο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΤΡΟ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ DPF-ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ EGR- ΚΩΔΙΚΩΝ ΒΛΑΒΗΣ DTC OFF
-Για τον ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΤΡΟ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ DPF-ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ EGR- ΚΩΔΙΚΩΝ ΒΛΑΒΗΣ DTC OFF Μαζι με τον εγκεφαλο CDI αποστειλατε και τον εγκεφαλο EZS καθως τον εγκεφαλο ELV και ενα κλειδι τουλαχιστον αν υπαρχει.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ADBLUE OFF.
-Για εργασιες AΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ADBLUE OFF ACTROS, ATEGO AXOR BUSES EURO4 EURO5 αποστειλατε μαζι με τον εγκεφαλο MR και ολα τα κλειδια ή μονο τα τσιπ immobilizer tranponder που βρησκονται μεσα στο κλειδι.

ΑΥΞΗΣΗ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗΣ TUNNING MERCEDES BENZ.
A)-Για εργασιες TUNNING σε ACTROS, ATEGO AXOR μαζι με τον εγκεφαλο ecu MR (pld) αποστειλατε και ενα τουλαχιστον κλειδι η τσιπ immobilizer transponder που βρησκονται μεσα στο κλειδι.
B)-Για εργασιες TUNNING σε SPRINTER II-VITO I, W903-W638 Μαζι με τον εγκεφαλο CDI αποστειλατε και τον εγκεφαλο WSP καθως και ενα κλειδι τουλαχιστον αν υπαρχει ή μονο τα τσιπ immobilizer tranponder που βρησκονται μεσα στο κλειδι.
Γ)-Για εργασιες TUNNING σε SPRINTER IIΙ-VITO IΙ- VIANO Μαζι με τον εγκεφαλο CDI αποστειλατε και τον εγκεφαλο EZS καθως τον εγκεφαλο ELV και ενα κλειδι τουλαχιστον.
Δ)-Για εργασιες TUNNING σε ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ MERCEDES BENZ Μαζι με τον εγκεφαλο CDI αποστειλατε και τον εγκεφαλο EZS καθως τον εγκεφαλο ELV και ενα κλειδι τουλαχιστον.


ΑΛΛΑΓΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΣΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ MR ACTROS, ATEGO AXOR
-Για τον ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ αλλαγη λογισμικου απο ATEGO 4ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΣΕ ATEGO 6ΚΥΛΙΝΔΡΟ ACTROS 6ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΚΑΙ ACTROS 8ΚΥΛΙΝΔΡΟ EURO2 Mαζι με τον εγκεφαλο ecu MR (pld) αποστειλατε και ενα τουλαχιστον κλειδι η τσιπ immobilizer transponder που βρησκονται μεσα στο κλειδι.
-Για τον ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ αλλαγη λογισμικου απο ATEGO 6ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΣΕ ATEGO 4ΚΥΛΙΝΔΡΟ ACTROS 6ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΚΑΙ ACTROS 8ΚΥΛΙΝΔΡΟ EURO3 Mαζι με τον εγκεφαλο ecu MR (pld) αποστειλατε και ενα τουλαχιστον κλειδι η τσιπ immobilizer transponder που βρησκονται μεσα στο κλειδι.
-Για τον ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ αλλαγη λογισμικου απο ATEGO 6ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΣΕ ATEGO 4ΚΥΛΙΝΔΡΟ ACTROS 6ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΚΑΙ ACTROS 8ΚΥΛΙΝΔΡΟ EURO4 Mαζι με τον εγκεφαλο ecu MR (pld) αποστειλατε και ενα τουλαχιστον κλειδι η τσιπ immobilizer transponder που βρησκονται μεσα στο κλειδι.
-Για τον ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ αλλαγη λογισμικου απο ATEGO 6ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΣΕ ATEGO 4ΚΥΛΙΝΔΡΟ ACTROS 6ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΚΑΙ ACTROS 8ΚΥΛΙΝΔΡΟ EURO5 Mαζι με τον εγκεφαλο ecu MR (pld) αποστειλατε και ενα τουλαχιστον κλειδι η τσιπ immobilizer transponder που βρησκονται μεσα στο κλειδι.